Cornellà de Llobregat

(Marató)

de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament)

Sala d’exposicions Joan Gracía Nieto

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat preparem la Marató de donació de sang en aquest municipi. Aquest esdeveniment s’emmarca dins un projecte del Banc de Sang i Teixits per promocionar la donació de sang arreu de tot Catalunya.

Per primera vegada Cornellà de Llobregat acollirà aquesta campanya, esperem comptar amb una gran participació ciutadana i es per això que el proper dijous 7 de juliol, durant tot un dia de 10 del matí a 10 del vespre, ininterrompudament, es podran realitzar donacions a la Sala d’exposicions Joan Gracía Nieto. Tenim previst un ampli desplegament de mitjans i de serveis (divuit lliteres, flexibilitat horària, espai condicionat, activitatas i actuacions, regals i sorteigs, refrigeri atractiu...). L’objectiu és sensibilitzar sobre el greu problema de la manca de sang i captar nous donants, aconsseguint un important nombre de donacions durant aquesta Marató.

L’objectiu és sensibilitzar sobre el greu problema de la manca de sang i així captar nous donants i aconseguir un important nombre de donacions durant aquesta jornada.

Anima més persones a donar: