Santa Margarida de Montbui

(Marató)

de 10 del matí a 9 del vespre (ininterrompudament)

Centre Cívic La Vinícola Carretera de Valls, 57

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia i la Delegació de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Sta. Margarida de Montbui, torna a organitzar la Marató de Donació de Sang de Santa Margarida de Montbui.

Un any més la Marató de Donació de Sang s’acull al nostre municipi. Edició rere edició hem pogut veure com activitats, espai infantil, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Per tot això, per l’èxit que recull la Marató de donació de Sang de Santa Margarida de Montbui, volem iniciar una nova edició aquest 2017, la 10a Marató! Esperem comptar amb la vostra participació i és per això que el proper dijous 16 de febrer de 2017, de 10 a 21h (ininterrompudament), es podran realitzar donacions al Centre Cívic La Vinícola

La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú.

Programa d’activitats

Acte d'inauguració de la Marató

  • Refrigeri especial
  • Marcador electrònic (temps i núm. de donants)
  • Música ambient

I... ALTRES SORPRESES PENDENTS A CONFIRMAR...

ANIMA’T A PARTICIPAR!

Anima més persones a donar: