Barcelona

(Marató)

de 10h del matí a 21h (ininterrompudament)

Edifici de les Cotxeres del Palau Robert Passeig de Gràcia,107

Lloc: Edifici de les Cotxeres del Palau Robert, a la Diputació de Barcelona, i als centres fixos de donació Vall d’Hebron, Sant Pau i Clínic.

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona, la col·laboració de Creu Roja i la Diputació, organitzen la Marató de Barcelona.

Per quarta vegada, i amb l’objectiu de mantenir l’autosuficiència, volem organitzar una Marató de Donació de Sang a Barcelona. Edició rere edició, hem vist com actuacions, activitats, guarderia pels petits, i molts obsequis i sorpreses, ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i és per això que, el proper divendres 13 i dissabte 14 de gener de 2012, de 10 del matí a 9 del vespre, es podran realitzar donacions a l’Edifici de les Cotxeres del Palau Robert, la Diputació de Barcelona i els centres fixos, amb horari habitual.

Posarem el màxim de facilitats (activitats i regals, refrigeri atractiu gratuït, espai lúdic per a la mainada, flexibilitat horària, espai atractiu i cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans...) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

Anima més persones a donar: