Tortosa

(Marató)

de 10 del matí a 10 del vespre ininterrompudament

Col·legi Teresià Tortosa Carrer Rosselló, 31- 37

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l'Ajuntament de Tortosa, la Germandat de Donadors de Sang de les Terres de l'Ebre, el Consell Comarcal del Baix Ebre i el Col·legi Teresià Tortosa preparem la Marató de donació de sang en aquest municipi.

Per segona vegada, la primera va ser al 2002, es pretén que Tortosa aculli aquesta campanya. Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i és per això que, el proper divendres 11 de maig de 2007, de 10 del matí 10 del vespre es podran realitzar donacions al Col·legi Teresià de Tortosa(Carrer Rosselló, 31-37) a la segona Marató de Donació de Sang a Tortosa.

Posarem el màxim de facilitats (activitats i regals, refrigeri apetitós, guarderia gratuïta, flexibilitat horària, espai atractiu i cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans...) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre el greu problema de la manca de sang, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

Anima més persones a donar: