Cercador
Ets a: Portada > On puc donar sang? > Cardona
On o quan vols donar-ne?

Propera marató de recollida

Cardona

Cardona

Donació de sang
Dissabte, 12 de març de 2011
Lloc:
Casal de la Gent Gran
Adreça:
Casal de la Gent Gran
Horari:
de 10 a 13.30 i de 17 a 20

Presentació

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Cardona, l’Associació de Donats de Sang del Bages, el Casal de la Gent Gran i la Creu Roja, torna a organitzar la Marató de Donació de Sang de Cardona.
 

Un any més la Marató de Donació de Sang s’acull al nostre Municipi. Edició rere edició hem pogut veure com activitats, guarderia pels petits, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.
 

Per tot això, per l’èxit que recull la Marató de donació de Sang de Cardona, volem iniciar una nova edició aquest 2011. Esperem comptar amb la vostra participació i és per això que el proper dissabte 12 de març de 2011, de 10h a 13:30h del matí i de 17h a 20h de la nit, es podran realitzar donacions al Casal de la Gent Gran (Avinguda Pau Casals, s/n).
 

Posarem el màxim de facilitats i tornarem a muntar un ambient festiu (tindrem activitats, música, més mitjans, ambient agradable amb marcador electrònic...). La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir mínim 18 anys i pesar 50 quilos o més.
Amb aquest acte volem sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

ACTIVITATS:

Segueix la Marató de Cardona al link:
Twitter: http://twitter.com/#!/MaratonsSang
(o buscant al Facebook: Maratons Donació de Sang)
 


Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang