Cercador
Ets a: Portada > On puc donar sang? > Girona
On o quan vols donar-ne?

Propera marató de recollida

Girona

Girona

Donació de sang
Dimecres, 19 de setembre de 2007
Lloc:
Biblioteca Ernest Lluch –Sala d’Actes-
Horari:
de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament)

Presentació

Girona acollirà un cop més la Marató de Donació de Sang que promou el Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona i la Germandat de Donadors de Sang de Girona, però aquesta vegada dins de “la Marató de Catalunya” que tindrà lloc a les 4 demarcacions de Catalunya, Tarragona, Barcelona, Girona i Lleida, en aquest ordre, del 15 al 20 de setembre.

Esperem superar la gran participació d’altres anys i és per això que, el proper dimecres 19 de setembre, durant tot un dia de 10 del matí a 10 del vespre, ininterrompudament, es podran realitzar donacions al Biblioteca Ernest Lluch –Sala d’Actes-.

Posarem el màxim de facilitats (ampli desplegament de mitjans, flexibilitat horària, espai atractiu i cèntric, activitats i actuacions, refrigeri atractiu, guarderia gratuïta, ambient agradable...) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir més de 18 anys i pesar més de 50 quilos.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre el greu problema de la manca de sang, captar nous donants i aconseguir un important nombre de donacions durant aquesta jornada.

Serveis


Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang