Cercador
Ets a: Portada > On puc donar sang? > Barcelona
On o quan vols donar-ne?

Propera marató de recollida

Barcelona

Barcelona

Donació de sang
Dimarts, 18 de setembre de 2007
Lloc:
Seu de la Diputació de Barcelona (Edifici Can Serra, sala d'Exposicions)
Adreça:
Rambla Catalunya, 126
Horari:
de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament)

Presentació

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Diptutació de Barcelona preparem la Marató de donació de sang en aquest municipi.

Aquest 2007 Barcelona acollirà una Marató de donació de sang, però aquesta vegada dins de “la Marató de Catalunya”, que tindrà lloc a les 4 demarcacions de Catalunya, Tarragona, Barcelona, Girona i Lleida, en aquest ordre, del 15 al 20 de setembre.

Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i és per això que, els propers dilluns i dimarts, 17 i 18 de setembre,de 2007, de 10 del matí a 10 del vespre, ininterrompudament, es podran realitzar donacions a la Diputació de Barcelona (Edifici Can Serra- Sala d'Exposicions-, Rambla Catalunya, 126).

Posarem el màxim de facilitats ((ampli desplegament de mitjans, flexibilitat horària, espai atractiu i cèntric, activitats i actuacions, refrigeri atractiu, guarderia gratuïta, ambient agradable...) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir més de 18 anys i pesar més de 50 quilos.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre el greu problema de la manca de sang, captar nous donants i aconseguir un important nombre de donacions durant aquesta jornada.

Serveis


Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang