Cercador
Ets a: Portada > On puc donar sang? > Santa Margarida de Montbui
On o quan vols donar-ne?

Propera marató de recollida

Santa Margarida de Montbui

Donació de sang
Dissabte, 16 de gener de 2010
Lloc:
Centre Cívic La Vinícola (planta superior)
Horari:
de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament)

Presentació

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia i la Delegació de Sta. Margarida de Montbui de l’Ass. de Dones Contra el Càncer, torna a organitzar la Marató de Donació de Sang de Santa Margarida de Montbui.

Un any més la Marató de Donació de Sang s’acull al nostre municipi. Edició rere edició hem pogut veure com actuacions, activitats, guarderia pels petits, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.
 
Per tot això, per l’èxit que recull la Marató de donació de Sang de Sta. Margarida de Montbui, volem iniciar una nova edició aquest 2010, la 4a Marató! Esperem comptar amb la vostra participació i és per això que el proper dissabte 16 de gener de 2010, de 10h del matí a 10h del vespre (ininterrompudament), es podran realitzar donacions al Centre Cívic La Vinícola (planta superior).
 
Posarem el màxim de facilitats i tornarem a muntar un ambient festiu (tindrem un panell gegant de pintura amb guix obert a tothom, xocolatada amb pastes, actuacions de música i ball, taller de dibuix, vals per anar a l’Spa, regals i sorteigs, guarderia- ludoteca gratuïta... Ah! I un concurs entre entitats a veure quina porta a més gent a donar sang amb premi de 200€!!...). La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.
 
Amb aquest acte volem sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

Serveis


Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang