Cercador
Ets a: Portada > On puc donar sang? > Solsona
On o quan vols donar-ne?

Propera marató de recollida

Solsona

Solsona

Donació de sang
Dissabte, 16 de juny de 2012
Lloc:
Club Caixa Catalunya
Adreça:
Avinguda Verge Claustre, s/n
Horari:
de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament)

Presentació

El Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l’Ajuntament de Solsona, l’Associació de Donants del Solsonès, Creu Roja el Solsonès, el Consell Comarcal del Solsonès i la Fundació Catalunya Caixa, preparem la Marató de donació de sang en aquest municipi.

Un any més la Marató de Donació de Sang s’acull al nostre municipi. Edició rere edició hem pogut veure com actuacions, activitats, guarderia pels petits, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Per tot això, per l’èxit que recull la Marató de donació de Sang de Solsona, volem iniciar una nova edició aquest 2012, la 6a Marató! Esperem comptar amb la vostra participació i és per això que el proper dissabte 16 de juny de 2012, de 10h del matí a 10h del vespre, ininterrompudament, es podran realitzar donacions a l’Espai Social de Solsona de la Fundació Catalunya Caixa (Av. Verge Claustre, 20).

Posarem el màxim de facilitats i tornarem a muntar un ambient festiu (activitats i actuacions, sorteigs i regals, espai lúdic per a la mainada, refrigeri atractiu gratuït, espai cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans...). La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú.

Amb aquest acte volem sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

ACTIVITATS I SERVEIS:


Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang