Cercador
Ets a: Portada > On puc donar sang? > Santa Perpètua de Mogoda
On o quan vols donar-ne?

Propera marató de recollida

Santa Perpètua de Mogoda

Donació de sang
Dijous, 23 de febrer de 2017
Lloc:
Espai Cultural La Granja
Adreça:
Avinguda onze de setembre, s/n
Horari:
de 9 a 14 i de 16 a 21

Presentació

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental preparem la Marató de donació de sang en aquest municipi.

Edició rere edició, hem vist com a les Maratons de Donació de Sang actuacions, activitats, espai infantil, i molts obsequis i sorpreses, ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Un any més es pretén que Santa Perpètua de Mogoda aculli aquesta campanya. Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i és per això que el proper dijous 23 de febrer de 2017, de 9h a 14h i de 16h a 21h, es podran realitzar donacions a l’Espai Cultural La Granja –Av. 11 de setembre, s/n amb l’eslògan: Santa Perpetua té sang.

Posarem el màxim de facilitats (guarderia gratuïta, espai cèntric, ambient agradable...) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

ACTIVITATS I SERVEIS:

Serveis


Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang