Cercador
Ets a: Portada > On puc donar sang? > Piera
On o quan vols donar-ne?

Propera marató de recollida

Piera

Donació de sang
Dissabte, 23 de gener de 2010
Lloc:
Espai d’Entitats
Horari:
de 10 del matí a 10h del vespre (ininterrompudament)

Presentació

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l'Ajuntament de Piera preparem la Marató de donació de sang en aquest municipi.

Aquest 2009 es pretén que Piera aculli aquesta campanya. Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i és per això que el proper dissabte 23 de gener de 2010, de 10 del matí a 10h del vespre (ininterrompudament), es podran realitzar donacions a l’Espai d’Entitats (entre la Policia i els Bombers).

Posarem el màxim de facilitats (activitats i regals, refrigeri apetitós, guarderia gratuïta, flexibilitat horària, espai atractiu i cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans...) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

 

Serveis

Durant tot el dia: Servei de guarderia gratuïta (Creu Roja Anoia- Piera, Associació de la Gent Gran i Associació de Dones de Piera) 10:00h Acte d'inauguració (amb la presencia d'autoritats de la zona) 12:00h Actuació de la Coral Xicoira i de l'Aula Municipal de Música (Coral Xicoira i Aula Municipal de Música) 12.30h Sardanes amb l'Agrupació Sardanista de Piera (Agrupació Sardanista de Piera) 13:30h Actuació de sevillanes amb el grup El Amanecer de Piera (Grup de Dansa Espanyola "El Amanecer de Piera") 17:30h Actuació dels Falcons de Piera (Falcons de Piera) 18:00h Xocolatada popular a càrrec de l'Espurna (Ass. Juvenil L'Espurna) 18:30h Actuació del Grup de Diables de Piera (Grup de Diables de Piera)

Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang