Cercador
Ets a: Portada > On puc donar sang? > Guissona
On o quan vols donar-ne?

Propera marató de recollida

Guissona

Guissona

Donació de sang
Dissabte, 3 d'octubre de 2009
Lloc:
Fundació Agropecuària de Guissona
Horari:
de 10 del matí a 10 del vespre ininterrompudament

Presentació

El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Guissona i l’Associació de Donants de Sang de la Segarra, la Creu Roja i la Fundació Privada Agropecuària de Guissona,preparem la 1a Marató de donació de sang en aquest municipi.

Aquest 2009 es pretén que Guissona torni a acollir, per segon any consecutiu, una Marató de Donació de Sang. Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i és per això que, el proper dissabte 3 d’octubre de 2009, de 10 del matí a 10 del vespre, ininterrompudament, es podran realitzar donacions a la Fundació Agropecuària de Guissona.

Posarem el màxim de facilitats (activitats i regals, refrigeri atractiu gratuït, espai lúdic per a la mainada, flexibilitat horària, espai atractiu i cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans...) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

Serveis


Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang