Cercador
Ets a: Portada > Donació de moll d'os

Apunta't al registre de donants de medul·la òssia

Una esperança de vida per als malalts de leucèmia

Els homes entre 18 i 35 anys són els donants ideals de medul·la òssia. Tot i això qualsevol persona d’entre 18 i 55 anys que tingui bona salut pot inscriure's al registre de donants.

La Fundació Josep Carreras gestiona el Registre Espanyol de Donants de Medul·la Òssia. El Banc de Sang i Teixits col·labora en la promoció de la donació. 

Com inscriure-s'hi

Hi ha dues opcions per a inscriure's com a donant de medul·la òssia:

  • Anar a un hospital amb banc de sang o a una campanya de donació de sang. Pots veure tots els punts de donació en aquest apartat del web.
    Hauràs de dir al metge que vols inscriure't al registre de donants de medul·la òssia. En el mateix moment de la donació, t'extraurem una mostra de sang que servirà per saber la teva compatibilitat. També pots inscriure’t al registre sense fer una donació de sang, ja que només extraient-ne una petita mostra és suficient per saber la compatibilitat.   
  • Accedir al web http://catalunya.medulaosea.org i emplenar el qüestionari. El Banc de Sang i Teixits contactarà amb el possible donant per coordinar una visita a un hospital on hi hagi banc de sang. Allà se li extraurà una mostra de sang que s’analitzarà.

Vols més informació?

Pots consultar el web de la Fundació Josep Carreras, on hi ha testimonis de donants i receptors i tot allò relacionat amb el procés de donació. 

Si necessites més informació contacta amb Atenció al donantBanc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.cat - @donarsang